AvontuBier is een aanbieder van speciaal bier. Het bedrijf is in mei 2021 opgestart door twee jonge frisse Zeeuwse ondernemers. Deze ondernemers zochten een speciaal bier die gebaseerd was op het ontdekken van frisse nieuwe smaken. Hierop zijn ze met hun eerste biertje gekomen. "Het Zeeuwse Goud". 

 

Omdat beide ondernemers in Zeeland zijn geboren en getogen willen ze de klant kennis laten maken met de geweldige smaken die Zeeland te bieden heeft. Zo komen de belangrijkste grondstoffen uit Zeeland, namelijk water, tarwemout en pilsmout. Het bier bevat een frisse Zeeuwse smaak. Wat geweldig is om te drinken terwijl u van de prachtige Zeeuwse natuur aan het genieten bent. 

AvontuBier  staat voor; Avontuurlijk, Eerlijk, Gedreven, Vriendschap en Genieten. Deze kernwaarden zijn erg belangrijk voor het bedrijf. Deze kernwaarden wil het bedrijf ook uitstralen met de frisse bieren die het aanbied. 

Avontuurlijk

AvontuBier wil de klant een ervaring laten meemaken die het nooit meer vergeet. Met ons frisse, Zeeuwse bier proeft de klant de  avontuurlijke smaken die Zeeland te bieden heeft. Dus ga op avontuur met AvontuBier!

Genieten

Genieten is misschien wel de belangrijkste kernwaarde van AvontuBier. Wij willen de klant echt laten genieten van de frisse, Zeeuwse smaken die wij aanbieden. Wij doen iedere dag onze stikkende best om dit waar te kunnen maken. 

Gedreven

De onderneming staat altijd klaar voor de klant. Dat is waar wij voor staan, wij doen elke dag ons uiterste best om de klant een bijzondere ervaring te laten opdoen. Ook staan wij elke dag klaar om klanten te helpen mochten er vragen zijn. 

Vriendschap

AvontuBier is vriendschap, het bedrijf is door twee vrienden opgericht die als geen ander weten hoe belangrijk vrienden zijn. Dat wil AvontuBier ook uitstralen. Wordt jij ook bevriend met de frisse, Zeeuwse bieren van AvontuBier? 

Eerlijk

Ook staat AvontuBier voor eerlijk. De frisse, Zeeuwse bieren zijn op een eerlijke manier geproduceerd. AvontuBier vindt het daarnaast ook belangrijk om eerlijk en vertrouwd om te gaan met de gegevens van klanten. 

"Ondernemen betekend voor mij, datgene waar ik volledig achtersta verkopen aan de klant" Niels Westdorp

''De kneepjes van het ondernemen leren met het verkopen van een product dat jij geweldig vindt, wie wil dat nou niet?'' Jurian Poortvliet

Geen 18, geen alcohol